1. Про внесення змін до  рішення  32 сесії сільської ради восьмого скликання від 18 грудня  2023 року  «Про бюджет Мринської сільської територіальної громади на 2023 рік»(код бюджету 2551600000).

2. Про затвердження Програми підвищення стійкості Мринської територіальногромади до кризових ситуацій, викликаних припиненням надання чи погіршенням якості важливих для їх життєдіяльності послуг або припиненням здійснення життєво важливих функцій.

3. Про затвердження Програми  забезпечення пожежної безпеки на території  Мринської сільської ради на 2024-2026 роки. Програма. Додатки до програми.

4. Про внесення змін до рішення виконкому Селищенської сільської ради №12 від  17.03.1998р.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель

і споруд (присадибна ділянка).

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

7. Про  виділення земельних ділянок в  натурі  (на  місцевості) у розмірі земельної частки  (паю).

8.  Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у  межах територій та об’єктів природно - заповідного фонду місцевого значення.

9. Про надання дозволу на виготовлення  технічної  документації  із землеустрою    щодо встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі  (на місцевості)  невитребованих земельних часток (паїв).

10. Про надання дозволу на виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельної  ділянки     в  натурі  (на місцевості)