ПРИЙНЯТІ РІШЕННЯ

позачергової  двадцять четвертої   сесії 

                                Мринської сільської  ради VIIІ скликання

 від 03 травня  2023 року

 

Назва  рішення або питання

Номер рішення, голосування

Про внесення змін до рішення 21 сесії сільської ради восьмого скликання від 23 грудня 2022 року «Про бюджет Мринської сільської територіальної громади на 2023 рік». (код бюджету 25516000000)

№1 -24/VIII

Про звіт про виконання бюджету Мринської  територіальної громади за І квартал  2023 року.

№ 2-24/VIII

Про затвердження  Програми  охорони навколишнього природного середовища Мринської сільської ради  на 2023-2025 р.

 

№3-24/VIII

Про  Програму фінансової підтримки діяльності 17 ДПРП (м.Носівка) 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2023 рік

 

№ 4-24/VIII

Про  Програму місцевих стимулів Мринської сільської територіальної громади для  медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Носівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Носівської міської ради на 2023 рік.

№ 5-24/VIII

Про підсумки виконання Плану  соціально - економічного  розвитку Мринської сільської ради за  І квартал  2023 року

№6-24/ VIII

Про безоплатне прийняття  у комунальну власність Мринської сільської ради  рухомого майна (Меблі для відділу  соціального захисту населення у справах сім’ї та дітей Мринської  сільської  ради ).

 

№7-23/ VIII

Про безоплатне прийняття  у комунальну власність Мринської сільської ради  рухомого майна (Нагрівач (твердопаливна піч), тепловентилятор Scirocco Kasaviva Electric heater

№8-23/ VIII

Про внесення змін до Програми  виплати  компенсації  фізичним  особам,  які  надають соціальні   послуги  з  догляду  на непрофесійній  основі, на 2022-2023  роки, шляхом викладення її в новій редакції.

№9-23/ VIII

Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  ( присадибна ділянка) гр. Ковбасі М.М., Чубу М.М., Медвідь Т.М., Медвідь Д.В., Труш В.І., Рокитній Н.О., Назаренко О.О., НазаренкоО.Ф., Назаренко М.О.,Кравченко Т.Ю., Кравченко В.І., Кравченко К.О., Кужель С.І., Кравченко В.М., Кравченко О.І., Кікош Л.О., Трухан І.М., Трухан О.О., Трухан А.О., Горкавенко А.А.

№10-23/ VIII

Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка) гр. Бойко О.П.

№11-24/ VIII

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

№12-24/ VIII

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

№13-24/ VIII

Про вилучення з користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Черв'як І.М., Черв'як І.М.

№14-24/ VIII

Про виділення земельних ділянок в натурі ( на місцевості) у розмірі земельної частки (паю) гр. Мартиненко І.І., Безсмертному А.М., Безсмертному В.М., Безсмертному М.М., Марченко Г.М., Компанець Л.М., Цуркан А.І.,   Буток М.І.

№15-24/ VIII

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Буток М.І., Макаренко В.В., Легейді В.В., Шкор І.Р.,Кудрі С.М.

№16-24/ VIII

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки з АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» від 21.05.2018 р.

№17-24/ VIII

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки з АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» від 11.03.2015р.

 

№18-24/ VIII

Про надання частини основної щорічної відпустки сільському голові та покладання обов’язків сільського голови на Зеленську В.

№19-24/ VIII