Фото без опису

                                                                 УКРАЇНА

                                                МРИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                                                   НІЖИНСЬКОГО  РАЙОНУ

                                                  ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

                                           

                                                  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

03 листопада   2021 року                 с.Мрин                                            №331/02-03

 

                                                                                     

 

Про скликання позачергової

дванадцятої   сесії восьмого скликання

Мринської сільської ради

 

 

 

 Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати  позачергову одинадцяту  сесію  Мринської   сільської   ради   восьмого скликання 05 листапада   2021 року о  12.00 годині в  приміщенні  актового залу  Мринської сільської ради.

        На розгляд сесії внести питання:

 

 1. Про внесення змін до рішення  3 сесії  восьмого скликання  від 23 грудня 2020 року «Про бюджет Мринської сільської  територіальної громади на 2021 рік».  (код бюджету 25516000000).

2. Про підсумки виконання бюджету Мринської сільської ради за 9 місяців 2021 року

3. Про підсумки виконання Плану соціально-економічного розвитку Мринської сільської ради за 9 місяців 2021 року.

 4.  Про надання дозволу на списання основних засобів.

5. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Носівська міська лікарня імені  Ф.Я. Примака» Носівської міської ради на 2021 рік.

6. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Носівський центр первинної медико- санітарної медицини» Носівської міської ради на 2021 рік.

7. Про внесення змін в  Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, здійснення представницьких та інших заходів Мринської сільської ради на 2021 рік.

8.  Про затвердження Програми  виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основ,на 2022- 2023 роки.

9. Про затвердження Програми компенсації за здійснені перевезення окремих пільгових категорій громадян автомобільним транспортним засобом на приміських автобусних маршрутах загального користування по Мринській сільській раді на 2022-2023 роки.

10.Про затвердження Програми компенсації за придбані технічні засоби (підгузки) при реалізації індивідуальних програм реабілітації для дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю - жителів Мринської сільської ради на 2022-2023 роки.

11.Про затвердження  Комплексної програми соціального захисту жителів Мринської сільської ради на 2022-2023 роки.

12.Про  затвердження Програми надання підтримки громадянам, які отримують програмний гемодіаліз на 2022-2023 роки.

13. Про затвердження надання соціальних послуг категорії сімей/осіб за рахунок бюджетних коштів (безоплатно)

14. Про внесення змін до Програми попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, розвитку сімейних форм виховання дітей- сиріт, дітей,позбавлених батьківського піклування,на 2021 рі, затвердженої рішенням п’ятнадцятої сесії сьомого скликання від 02 лютого 2018 року.

15. Про взяття на облік дітей-сиріт, дітей,позбавлених батьківського піклування які потребують поліпшення житлових умов.

16.Про зміну посадових окладів директора та робітників комунальної установи «Центру надання соціальних послуг» Мринської сільської ради.

17. Про зміну тарифних ставок працівникам КП «Господар» Мринської сільської ради.

18. Про порушення клопотання перед Чернігівською державною адміністрацією щодо організації та проведення конкурсів з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування.

19.Про затвердження змін до посадових окладів директора та робітників комунальної установи «Центру надання соціальних послуг» Мринської сільської ради.

20.Про вилучення з користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Байда Т.В., Фурса А.П., ВасиленкоВ.В.,Близнюк Т.А., Адаменко В.О., Вакуліка М.С., Сімонов І.М., Прядко О.Д., Демидчик  Г.Ф.

21. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки(в натурі) та передачу у власність  для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сизовій П.О., Жолдак К.Г., Шкурку В.В., Шкурко Л.М.,Шкурко Ю.В., Шкурко Ю.В., Чичкань О.П.

22. Про внесення змін до виконкому Лихачівської сільської ради № 32 від 09.07.2002року.

23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність для будівництва і  обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд( присадибна ділянка) гр. Ікальчик М.Г., Шкурка Л.О., Коняченко Ю.М.

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Черкасу О.О., Труш Л.О., Шелковій М.В., Воробей О.А., Макаренко В.І., Федьку Ю.В., Гарбар Т.В., Шкарупело В.М., Чорненькій Н.П.,Ковбаса Н.Я.,Коновал Л.В., Патенюку Г.Ф., Короїд М.І., Федько В.М., Тонконог Н.П., Пригарі В.М., Ковбасі Є.Г.,Волощук Н.П., Артеменко О.Г., Деркач К.М., Котельницькій М.М., Ісаєнко Б.Ю.,Кривошипі К.М., Лікарю В.Д., Синяченку Д.М., Мальцевій О.М., Мостовому О.М., Тонконогу Ю.М.,Круглію В.І.,Слісаренко І.А., Прядко О.Ю., Прядко Т.Ю.,Запорожець В.М.

25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шеремет Н.М., Черв`як  Н.В.,Черненко Л.М., Мархай Т.М., Сависті С.Г., Адаменко О.В., Пац О.С.,Свисті Л.І.,Петренко О.О., Вакулік М.М., Коцок О.О., Мірошниченку В.П., Мірошниченку В.П., Кужель С.І., Марченко К.Д.

26. Про надання дозволу  на  виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Марченко К.Д., Потапенко Г.М., Шульзі Г.І., Свіщевській Н.Г.

27.Про реєстрацію земельних ділянок.

28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шкір О.І., М`якота І.П.,Скиба П.І.

29.Про розірвання договору оренди землі з ФОП Ісаєнко С.І.

30.Про затвердження Програми «Землеустрій» на 2022р.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Назаренко О.І.

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для надання в оренду гр. Бойко А.М., Бойко В.А., Цуприк М.Б.

33. Про внесення змін до Програми організації харчування в навчальних закладах Мринської сільської ради на 2021 рік.

34. Про затвердження Програми організації харчування в навчальних закладах Мринської сільської ради на 2022 рік.

35. Про прийняття витрат по капітальному ремонту дошкільного навчального закладу  «Сонечко» Мринської сільської ради

36. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Господар» Мринської сільської ради на 2021 рік

37.Інші.

 

 

  

Сільський голова                                       Людмила  БОРИСОВА