Фото без опису   Для забезпечення належного рівня пожежної безпеки та з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій та пожеж під час підготовки і проведення місцевих виборів, які відбудуться в Україні вже незабаром, інспектори Носівського районного сектора Управління ДСНС України у Чернігівській області продовжують перевіряти протипожежний стан виборчих дільниць.

   Під час проведення перевірок рятувальники звертають увагу відповідальних осіб на утримання в належному стані електрообладнання та стан джерел водопостачання. Особлива увага приділяється наявності на місцях голосування первинних засобів пожежогасіння, а також систем протипожежного захисту й евакуаційних шляхів та виходів.

  З керівниками об’єктів, головами та членами виборчих дільниць проводяться інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки. Аби люди пам’ятали та дотримувалися елементарних правил пожежної безпеки, рятувальники вручили пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки та алгоритмом дій в екстрених ситуаціях.

  Шановні громадяни! У разі виникнення будь-якої надзвичайної події не зволікайте, одразу телефонуйте до Служби порятунку "101"!

 

 

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

начальник Носівського РС Управління

ДСНС України у Чернігівській області

Фото без описуФото без описуФото без опису