Фото без опису 

Україна

МРИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

НіжинСЬКого  РАЙОНу

 ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

                                             Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

11 вересня 2024 року                                                                        № 248/02-03

 

                                                                                     

  Про скликання дев’ятого  засідання

  виконавчого комітету

 

Керуючись ст.42 та ст.52 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»:

      І. Скликати дев’яте  засідання виконавчого комітету Мринської сільської ради  17 вересня 2024 року об 10.00 годині в  приміщенні  актової зали  Мринської сільської ради.

     ІІ.  Запропонувати для розгляду на засідання виконавчого комітету сільської ради наступні питання:

  1. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту жителів Мринської сільської ради на 2023-2025 роки.
  2. Про внесення  змін до Програми «Поховання військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби, на 2024-2026 роки.
  3. Про внесення зміни до Програми фінансової Підтримки діяльності 17 ДПРП (м. Носівка) 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління  Державної  служби України з надзвичайних  ситуацій у Чернігівській області на 2024 рік.
  4. Про затвердження Програми забезпечення державної  безпеки на території Мринської територіальної громади на матеріально-технічне забезпечення Управління Служби безпеки  України в Чернігівській області (Ніжинського  міжрайонного  відділу) на 2024-2025 роки.
  5. Про внесення змін до  рішення 32 сесії сільської ради восьмого скликання від 18 грудня 2023 року «Про бюджет Мринської сільської територіальної громади на 2024 рік» (код бюджету 2551600000).
  6.  Про внесення змін в Програму підтримки Збройних Сил України у 2025-2026 роках.
  7. Про надання одноразової  матеріальної  (грошової) допомоги на лікування внаслідок поранення  Масасін Олександру Леонідовичу.
  8. Про надання одноразової матеріальної (грошової) допомоги на лікування внаслідок поранення Єрко Володимиру Івановичу
  9. Про  надання матеріальної (грошової) допомоги членам сім’ї загиблого військовослужбовця.
  10. Про надання одноразової матеріальної (грошової) допомоги на комбіноване тривале дорого вартісне лікування онкологічного захворювання Макаренко Вірі Іванівні.
  11. Про «Комплексну  програму підтримки сім’ї, запобігання  домашньому  насильству, забезпечення  гендерної рівності та протидії торгівлі людьми» на 2025-2027 роки.
  12. Про затвердження програми компенсації витрат на надання пільг окремим категоріям громадян на послуги зв’язку на 2025-2027 роки.
  13. Про фіксовану доплату дирекції освітнього закладу за організацію  інклюзивних класів та інклюзивного навчання.
  14. Про затвердження  попереднього висновку  стосовно відповідальності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад у формі                  спільного  фінансування (утримання) КНП «Носівська міська лікарня              ім. Ф. Я.  Примака» Носівської міської ради.
  15. Про затвердження  попереднього висновку  стосовно відповідальності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад у формі                  спільного  фінансування (утримання) КНП «Носівський центр первинно-медико-санітарної допомоги» Носівської міської ради.
  16. Про затвердження  попереднього висновку  стосовно відповідальності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад у формі                  спільного  фінансування (утримання)  КУ «Трудовий  архів» Носівської міської ради.
  17. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  18. Про надання  статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  19. Про затвердження графіку роботи комунального закладу «Молодіжний центр «Різні  РАЗОМ» Мринської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області.
  20. Про внесення змін до складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
  21. Інше.

 

ІІІ.  Секретарю сільської ради довести до відома членів виконавчого комітету про проведення  восьмого  засідання виконавчого комітету.

 IV.  Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою

 

 

Сільський голова                                         Людмила БОРИСОВА