1.Рішення про внесення змін до бюджету Мринської ТГ на 2023 рік Додатки Пояснююча

2.Рішення про внесення змін до Програми з будівництва, утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності мринської територіальної громади на 2022-2024 роки Додаток

3. Про затвердження плану діяльності з підготовки регуляторних актів Мринської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області на 2024 рік.

4. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв в натуральних показниках для бюджетних установ Мринської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області на 2024 рік. Додаток 1 Додаток 2 Додаток 3

5. Про затвердження Програми організації харчування в закладах освіти Мринської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області на 2024 рік

6. Про встановлення вартості харчування учасників всеукраїнських, обласних, місцевих(сільських) олімпіад, конкурсів, змагань та виїзних масових заходів, які представлятимуть команди Мринської сільської ради на 2024 рік.

7. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту жителів Мринської сільської ради на 2023-2025 роки.

8. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка) гр. Петухову Ю.О., Петухову  О.Ю., Гурин Л.Ю., Огій О.М., Сердюк О.В.

9.  Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Петриченко В.О.

10. Про виведення з експлуатації недіючого худобо могильника біля с. Селище.

11. Про виведення з експлуатації недіючого худобо могильника біля с. Лихачів.

12. Про виведення з експлуатації недіючого худобо могильника біля с. Плоске.

13.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Жигун Л.М., Коновці Г.І., Коновці Л.А., Коновці Д.А., Жебрун Ю.В., Борисенко І.В., Ярош Н.М.

14. Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Мринської  територіальної громади  на  2024  рік»