Фото без опису

Підприємству потрібні машиністи тістообробних машин, водій навантажувача, мийник посуду, комірник.

ТОВ "Бейкері Фуд Індастрі" - провідний в Україні виробник і постачальник хлібобулочної продукції глибокої заморозки. Випічка представлена листковими, здобними та хлібобулочними виробами. На Чернігівщині це підприємство є одним з найбільших інвесторів та роботодавців регіону. Воно стабільно працює і розвивається. Мережа пекарень та торгівельних точок постійно зростає, тому "Бейкері Фуд Індастрі" запрошує в свою команду нові кадри.

Своїм працівникам роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, соціальний пакет, гідні умови праці, позмінний графік роботи, доставку до роботи (смт Козелець), забезпечення спецодягом.

До речі, цього року за сприяння служби зайнятості на підприємстві укомплектовано 78 вакансій.

За додатковою інформацією звертайтеся до Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефоном: 0462 97 62 83.

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua , на телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz та нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Чернігівський обласний центр зайнятості