Фото без опису

    Тим громадянам, які одержували виплати на рахунки в банках, АТ «Ощадбанк» перерахує кошти на ті самі рахунки. Отже, якщо Ви отримуєте субсидію, пільги або грошові допомоги на картку, Вам не треба нікуди звертатись,  і нічого додаткового робити. Ви отримаєте все на ту саму картку.

      Тим громадянам, які отримували виплати через Укрпошту, щоб отримати грошові виплати, достатньо звернутися з паспортом та довідкою з номером  РНОКПП (ідентифікаційний код) до будь-якого  відділення Ощадбанку на території України.

   У разі коли громадяни, які протягом 60 календарних днів  не звернулися за отриманням грошових коштів, то кошти повертаються до Ощадбанку для їх повернення Міністерству соціальної політики.

   У будь-якому випадку, навіть якщо отримувач не звернеться за  переказом протягом двох місяців, то всі належні суми будуть  йому виплачені у наступних виплатних періодах.

  Також  можна зателефонувати на «гарячу лінію» Ощадбанку (0 800 210 800  безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України) та перенаправити переказ до іншого банку, в якому людині зручно отримати виплату.