Порядок денний 14 сесії 8 скликання

Мринської сільської ради

  1.  

Про внесення змін до рішення  3 сесії  восьмого скликання  від 23 грудня 2020 року «Про бюджет Мринської сільської  територіальної громади на 2021 рік».  (код бюджету 25516000000).Додатки

  1.  

Про внесення змін до Програми  розвитку фізичної культури і спорту по Мринській сільській раді на 2021 - 2023 роки

  1.  

Про затвердження вартості харчування учасників всеукраїнських, обласних, районних (сільських), шкільних олімпіад, конкурсів, змагань та виїзних масових заходів,  які представлятимуть  команди Мринської сільської ради на 2021 рік

  1.  

Про доповнення переліку пільгових категорій для закладів дошкільної освіти

в Мринській сільській раді.
                  5. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад.

   6.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Петухову О.Ю., Лемішко О.О., ЛемішкоО.О., Лемішко М.О., Лемішко Ю.З., Олійник В.А., Олійник Б.А., Шульга М.Ю., Шульга А.Ю., Білоус Г.І.,  Кравченко В.М., Лободі Г.І., Волинко А.М.

    7.

Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд( присадибна ділянка) гр. Зайко Л.М., Бойко П.М., КошовомуМ.А.

   8.

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Суденко А.М., Кохан В.М., Максимець О.С.

9.

Про реєстрацію земельних ділянок.

10.

Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Кошовому М.А.

11.

Про затвердження проекту    землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки та передачу у власність для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд( присадибна ділянка) гр. Вакулко Ф.Г.

12. Про внесення змін до 9 сесії 8 скликання Мринської сільської ради від 23.07.2021 р.
13. Про вилучення з користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мариненко Н.В.,Кужель В.І.
14. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і  обслуговування  будівель громадських та релігійних організацій.
15. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі с. Мрин вул. Молодіжна буд.1/1
16. Про внесення змін до 30  сесії 6 скликання Селищенської сільської ради від 19.03.2015 р.
17. Про внесення змін до 9  сесії 7 скликання Селищенської сільської ради від 29.09.2016 р

18.

Про Програму профілактики правопорушень на 2022 рік.   Додаток

19.

Про Програму забезпечення заходів з організації територіальної оборони

Мринською територіальною громадою на 2022 рік     Додаток
20.

Про Програму з будівництва, утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Мринської територіальної громади на 2022-2024 роки