Фото без опису

   Упродовж минулого тижня з 09 по 23 листопада вогнеборцями врятовано 3 особи та ліквідовано 37 пожеж, 27 з яких виникло в житловому секторі громадян, 3 на транспорті, 3 сміття, 2 на об'єктах та 2 інші. Під час пожеж, нажаль, 2 особи загинуло, ще 2 отримали травми.

  Фахівцями групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення знищено у встановленому порядку артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни, який було виявлено біля с. Смолин Чернігівського району.

  Не обійшлося без пожеж та надзвичайних подій і на території Носівського району де протягом минулого тижня виникло 2 пожежі та 2 рази надавалась допомога населенню.

  Так 18 листопада о 18 год. 01 хв. на пункт зв’язку частини надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в м. Носівка по вул. Володимирська. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено: перекриття на площі 2 м2 та речі домашнього вжитку. Ймовірною причиною пожежі стало – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів (відсутня протипожежна розділка).

   21 листопада о 09 год. 25 хв. на пункт зв’язку частини надійшло повідомлення що в м. Носівка по вул. Тичини в одному із господарств застрягла людина в колодязі та самотужки не може вибратись. По прибуттю особовим складом пожежно-рятувального підрозділу було піднято на поверхню дану особу.  

   У зв`язку з цим, рятувальники застерігають: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем та дотримуватись інших правил безпеки життєдіяльності.

 

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

начальник Носівського РС Управління

ДСНС України у Чернігівській області