Фото без опису    Упродовж минулого тижня з 2 листопада по 9 листопада вогнеборцями ліквідовано 16 пожеж, з яких 13 виникло в житловому секторі громадян, 1 на транспорті, 1 у природних екологічних системах та 1інша. Надзвичайниками врятовано 1 людину. Нажаль, 8 листопада у с. Билка Коропського району, під час пожежі житлового будинку загинув 68-річний господар.

   Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 1 раз залучалися для  знищення артилерійського снаряду.

  Не обійшлося без пожеж і на території Носівського району де протягом минулого тижня виникло 1 пожежа. Так 08 листопада в м. Носівка сталося загорання в житловій квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Завдяки злагодженим діям небайдужих сусідів та рятувальників загорання на початковій стадії було ліквідовано та не було допущено розповсюдження вогню. Причиною пожежі стало – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів.

  У зв`язку з цим, рятувальники застерігають: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки.

Фото без опису

 

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

начальник Носівського РС Управління

ДСНС України у Чернігівській області