В ході обласної акції «Я – громадянин України» напередодні державного свята - Дня Незалежності була проведена обласна церемонія вручення паспортів громадянина України. В мальовничій Качанівці, що на Ічнянщині, перші документи отримали 35 юнаків та дівчат Чернігівщини.

Фото без опису

    Від Мринської громади участь у врученні брала Бойко Ангеліна Валеріївна, учениця Мринської ЗОШ І-ІІІ ст., відмінниця навчання.

Фото без опису

     Начальник управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Ксенія Вікторівна Лук’янець вручила окрім паспортів громадянина України всім учасникам пам’ятні подарунки – святині українського народу - Державний прапор України та «Кобзар» Т.Г. Шевченка. Після урочистої частини організатори заходу провели екскурсію по історико-культурному заповіднику Качанівка.

Фото без опису

   Всі учасники та гості обласної церемонії залишились задоволені і отримали лише позитивні емоції.

     Бажаємо Ангеліні світлих і радісних моментів життя, щасливих і важливих подій, барвистих і добрих емоцій, чудового і бадьорого настрою. Здійснити всі плани і втілити в життя найсміливіші мрії. Нехай дорога завжди буде відкрита і на шляху зустрічаються хороші люди!

Виконком Мринської сільської ради