Весняного вихідного дня, 25 березня 2018 року в Мринському сільському будинку культури відбулося справжнє свято для малечі.

Фото без опису

          Театр фантастики – єдиний в Україні благодійний театр, який активно співпрацює із Благодійним Фондом «Центр соціальних проектів майбутнього» з метою збору коштів для онкохворих діток. 

Фото без опису

          Малечу та батьків, які відвідали пізнавально-розважальне циркове благодійне шоу, порадували магічний літаючий стіл, іллюзії та пригоди з монетками, шоу з мильними бульбашками та єнот Толік.  

Фото без описуФото без опису

Фото без опису          Актова зала будинку культури була переповнена дитячим сміхом, захватом,  радощами та чудовим настроєм! Навіть дорослі залюбки на який час поринули в дивовижний світ магії.

Фото без описуФото без описуФото без опису         Вхід був безкоштовний. Проводився продаж сувенірів. Всі зібрані кошти будуть передані онкохворим діткам в рамках проекту «Діти проти раку».

         Велике СПАСИБІ ВСІМ, хто долучився до збору коштів і впершу чергу працівникам Театру фантастики. Ви робите потрібну і вкрай важливу справу!

 

Виконавчий комітет Мринської сільської ради